Eten en drinken in Utrecht

Eten en drinken in de omgeving

Er is niets heerlijker dan uitgebreid genieten van een goede lunch, smakelijk diner of een gezellige borrel. Bij Malie Hotel hebben we niet de beschikking over een restaurant: enkel over een ontbijtzaal, bar en terras. Wilt u buiten de deur eten, dan kunt u een bezoek brengen aan een van de vele eetgelegenheden in de stad. We geven u graag enkele tips! 
 

Restaurant Opium 

Restaurant Opium is een Aziatisch restaurant in het centrum van Utrecht. Het restaurant is modern ingericht met loungebanken, een open haard en een terras waar u als aperitief een heerlijke cocktail kunt drinken. Opium is een plaats waar verschillende culturen elkaar treffen en de inspiratie voor de smaakvolle gerechten uit het mooie Azië komt. 
 

Restaurant Goesting

Restaurant Goesting is een bijzonder restaurant in de voormalige hondenstal van de Veeartsenijschool, nog geen vijf minuten lopen vanaf Malie Hotel. In de keuken van Goesting wordt ambachtelijk gekookt met verse, duurzame en veelal biologische producten uit de streek. De uitgebreide menukaarten wisselen regelmatig, zodat u altijd de smaak van verse seizoensproducten kunt ervaren. 
 

Bar-bistro Madeleine

Bar-bistro Madeleine is een gezellig restaurant gelegen op ’t Wed, vlakbij de oude Domtoren. Het restaurant is modern en warm ingericht. Het menu is met zorg samengesteld door de chefkok en biedt klassieke Franse gerechten met een moderne twist. In de keuken worden uitsluitend dagverse seizoensproducten gebruikt voor gerechten als boerderijkip, vegetarische risotto of gerookte zalm. Ook voor een heerlijke wijn of een borrel bent u bij Madeleine op de juiste plek!