Eten en drinken in Utrecht

Eten en drinken in de omgeving

Er is niets heerlijker dan uitgebreid genieten van een goede lunch, smakelijk diner of een gezellige borrel. Bij Malie Hotel hebben we niet de beschikking over een restaurant: enkel over een ontbijtzaal, bar en terras. Wilt u buiten de deur eten, dan kunt u een bezoek brengen aan een van de vele eetgelegenheden in de stad. We geven u graag enkele tips! 
 

Restaurant Aandacht voor Eten

De liefde voor pure producten en eten dat met aandacht wordt klaargemaakt en geserveerd, dat is waar het bij Aandacht voor Eten om draait. David en Dimitri, broers die ruim tien jaar samen koken, laten u graag de smaken ervaren van de traditionele Italiaanse keuken. Dit restaurant bevindt zich op loopafstand van het hotel, aan de Biltstraat 29.

Restaurant Goesting

Restaurant Goesting is een bijzonder restaurant in de voormalige hondenstal van de Veeartsenijschool, nog geen vijf minuten lopen vanaf Malie Hotel. In de keuken van Goesting wordt ambachtelijk gekookt met verse, duurzame en veelal biologische producten uit de streek. De uitgebreide menukaarten wisselen regelmatig, zodat u altijd de smaak van verse seizoensproducten kunt ervaren.

Restaurant De Keuken van Gastmaal

Eten draait om smaak. Daar is geen twijfel over mogelijk. Maar de Keuken van Gastmaal gaat verder. Zij geloven in duurzaam ondernemen met respect voor mens en dier. Er wordt gewerkt met een kleine kaart en ingrediënten uit het seizoen, die in het gunstigste geval biologisch zijn én uit de buurt komen. Deze manier van werken past dus goed bij de manier van denken van het Malie Hotel, waar wij duurzaamheid ook hoog in het vaandel hebben staan. Dit restaurant bevindt zich ook op loopafstand van het hotel op Biltstraat 5.

Bar-bistro Madeleine

Bar-bistro Madeleine is een gezellig restaurant gelegen op ’t Wed, vlakbij de oude Domtoren. Het restaurant is modern en warm ingericht. Het menu is met zorg samengesteld door de chefkok en biedt klassieke Franse gerechten met een moderne twist. In de keuken worden uitsluitend dagverse seizoensproducten gebruikt voor gerechten als boerderijkip, vegetarische risotto of gerookte zalm. Ook voor een heerlijke wijn of een borrel bent u bij Madeleine op de juiste plek!