Goedkoop hotel Utrecht

Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland: de stad heeft een eeuwenoude binnenstad waar u honderden monumenten en bezienswaardigheden kunt bezoeken, waaronder de Domtoren, het Domplein, de diverse grachten en singels en De Uithof. Daarnaast biedt Utrecht ook volop winkels (grote modeketens en knusse en kleine winkeltjes), gezellige terrassen en cafeetjes en een groot aantal restaurants en andere eetgelegenheden! Wilt u Utrecht ontdekken en zoekt u een goedkoop hotel? Kies voor Malie Hotel: een betaalbaar hotel net buiten het centrum van deze eeuwenoude stad.

Hotel Utrecht Centrum

In het centrum van Utrecht is veel leuks te beleven. Ontdek de sfeervolle middeleeuwse binnenstad, barstensvol mooie winkels, sfeervolle kroegjes en goede eetgelegenheden. Natuurlijk vindt u in Utrecht ook veel unieke bezienswaardigheden, zoals de Domtoren, het Domplein, de vele grachten en De Uithof. Overnacht u bij Malie Hotel, dan verblijft u op steenworpafstand van de binnenstad. Ons hotel is gelegen aan de Maliestraat in de rustige wijk Buiten Wittevrouwen. Vanuit deze wijk bent u in tien tot vijftien minuten lopen in het centrum. Met het openbaar vervoer of de auto bent u er in slechts vijf minuten! Wilt u Utrecht liever per fiets verkennen? Ook dat is mogelijk: bij ons kunt u goede en fijne fietsen huren.
 

Voordelig overnachten in Utrecht

Bij Malie Hotel kunt u al overnachten vanaf € 99,00 per kamer, per nacht. Dit is op basis van  tweepersoonsbezetting in een Small kamer. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om in onze Large kamer,  Medium kamer, Suite of Familiekamer te overnachten. Het is natuurlijk mogelijk om ontbijt bij deze kamers te boeken.

Hotel met stadstuin

Malie Hotel is gevestigd in een karakteristiek pand uit de negentiende eeuw. Aan de achterzijde van dit bijzondere pand bevindt zich onze verrassende stadstuin met terras. Is het lekker weer en schijnt de zon, dan kunt u hier heerlijk ontspannen en genieten van een kopje koffie of een glas wijn.
 

Hotel met uitgebreid ontbijt

Wilt u genieten van een heerlijk ontbijt? Dat zit bij Malie Hotel wel goed! Iedere ochtend wordt van 07.00 tot 10.00 uur in de ontbijtzaal een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. In het weekend kunt u van 08.00 tot 10.30 uur genieten van dit heerlijke ontbijt. De ontbijtzaal grenst direct aan de stadstuin van het hotel. Is het ’s ochtends goed weer, dan kunt u uw ontbijt ook laten serveren in de tuin! Wilt u overigens iets eerder ontbijten of heeft u speciale dieetwensen? Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen dat het ontbijt aan deze wensen voldoet.
 

Design hotel met gerenoveerde kamers

Dus, wilt u verblijven in een heus design hotel of trendy hotel? Dan zit u goed bij Malie Hotel in Utrecht! Dit luxe hotel nabij het centrum is voorzien van een stijlvolle en modieuze inrichting. We zijn gevestigd in een karakteristiek pand uit de negentiende eeuw: ons hotel beschikt over compleet gerenoveerde kamers die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Dit maakt uw verblijf nóg aangenamer!

Malie Hotel
Malie Hotel Utrecht
Maliestraat 2
3581 SL Utrecht
+31(0)30 231 6424

Check onze beschikbaarheid

Onze hotelkamers

What do our guests say?