Charmant hotel Utrecht

In Utrecht valt veel te zien en te doen. In deze eeuwenoude Domstad vindt u prachtige kerken, interessante monumenten, knusse grachten en andere bezienswaardigheden. U kunt deze bezienswaardigheden op eigen houtje ontdekken, of met een rondvaart, stadswandeling of fietstocht meegaan. Daarnaast kunt u in Utrecht genieten van de mooiste winkels en gezellige kroegjes, terrassen en eetgelegenheden. Zoekt u een slaapplek in Utrecht waar u niet alleen heerlijk kunt overnachten, maar waar u ook van veel extra’s kunt genieten? Kies dan voor Malie Hotel: een viersterren hotel met veel fijne faciliteiten!

Hotel met volop faciliteiten

Malie Hotel heeft de beschikking over een groot aantal aantrekkelijke en fijne faciliteiten. Dankzij deze faciliteiten zijn wij een erkend viersterren hotel. Zo beschikt ons kindvriendelijke hotel naast ruime rookvrije kamers die van airconditioning zijn voorzien, over een stadstuin met terras, een vergaderzaal en een sfeervolle ontbijtzaal en bar. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze roomservice en kunt u uw ontbijt ook op uw kamer laten serveren. Wel zo prettig! Daarnaast kunt u bij Malie Hotel fietsen huren en kunt u in iedere kamer gratis gebruikmaken van ons draadloos internet netwerk.
 

Goedkoop hotel Utrecht

Al deze faciliteiten kunt u ervaren voor een nette en prima prijs: bij Malie Hotel overnacht u namelijk al vanaf € 99,00 per nacht. Dit is op basis van een tweepersoonskamer Small. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om in onze kamers Small, Medium, Large of Suite te overnachten. Het is bij deze kamers ook mogelijk om een luxe en uitgebreid ontbijtbuffet bij te boeken.
 

Hotel met uitgebreid ontbijt

Wilt u genieten van een heerlijk ontbijt? Iedere ochtend wordt van 07.00 tot 10.00 uur in de ontbijtzaal een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. In het weekend kunt u van 08.00 tot 10.30 uur genieten van dit heerlijke ontbijt. De ontbijtzaal grenst direct aan de stadstuin van het hotel. Is het lekker weer, dan kunt u uw ontbijt ook laten serveren in de tuin! En wilt u iets eerder ontbijten? Geef uw wensen bij ons aan, en wij zorgen dat u op het afgesproken tijdstip kunt genieten van uw ontbijt.
 

Design hotel met gerenoveerde kamers

Dus, wilt u verblijven in een heus design hotel of trendy hotel? Dan zit u goed bij Malie Hotel in Utrecht! Dit luxe hotel nabij het centrum is voorzien van een stijlvolle en modieuze inrichting. We zijn gevestigd in een karakteristiek pand uit de negentiende eeuw: ons hotel beschikt over compleet gerenoveerde kamers die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Dit maakt uw verblijf nóg aangenamer!

Malie Hotel
Malie Hotel Utrecht
Maliestraat 2
3581 SL Utrecht
+31(0)30 231 6424

Check onze beschikbaarheid

Onze hotelkamers

What do our guests say?