Het Stijljaar-arrangement van het Malie Hotel

Het Malie Hotel heeft ter ere van het honderdjarig bestaan van De Stijl een Stijljaararrangement samengesteld. Fiets vanaf het Malie Hotel naar het Centraal Museum en vervolgens naar het naar het Rietveld-Schröderhuis om het bekendste huis van Utrecht te bezichtigen. 

U kunt vanaf 1 januari bij ons overnachten met dit arrangement! 

Inhoud arrangement:

  • Ontvangst met welkomsdrankje 
  • Overnachting voor twee personen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • Twee entreetickets voor het Centraal Museum/Rietveld Schröderhuis (let op, enkel op dezelfde dag voor beide te gebruiken)
  • Een dag fietshuur
  • 5% stadsbelasting is exclusief 

 

In 2017 bestaat de kunststroming De Stijl honderd jaar. Dit honderdjarig bestaan wordt in Utrecht grootst gevierd, de vier belangrijkste kunstenaars van De Stijl zijn namelijk in de provincie Utrecht geboren. U kunt onder andere terecht in het Rietveld-Schröderhuis en het Centraal Museum voor diverse tentoonstellingen. Daarnaast wordt in Slot Zuylen (even buiten Utrecht), het Mondriaanhuis en Kunsthal KAdE (beide in Amersfoort) uitgebreid stilgestaan bij dit jubileum.
Meer informatie over De Stijl en de verschillende festiviteiten vindt u op http://www.destijl100.nl/nl. Het Malie Hotel heeft ter ere van dit bijzondere jubileumjaar een Stijljaararrangement samengesteld.

Fiets vanaf het Malie Hotel naar het Centraal Museum om de expositie ‘Rietvelds Meesterwerk: Leve De Stijl!’ te bekijken. U ziet hier – naast het werk van Gerrit Rietveld – ook werken van o.a. Bart van Der Leck, Theo van Doesburg en Willem van Leusden. Het staat u uiteraard vrij ook de reguliere collectie van het museum te gaan bekijken. Na uw bezoek aan het Centraal Museum fietst u naar het Rietveld-Schröderhuis om het bekendste huis van Utrecht te bezichtigen (let op: reservering is noodzakelijk!).

’s Avonds kunt u gaan eten in één van de vele restaurants die Utrecht rijk is. Schuif daarna aan in onze gezellige bar voor een drankje en bepreek de dag nog even na, om vervolgens heerlijk in slaap te vallen in één van de topkwaliteit Aupingbedden. ’s Ochtends geniet u van het uitgebreide Malie-ontbijtbuffet. Wilt u daarna nog even Utrecht in? Wij slaan uw bagage graag voor u op!

Andere deals